www.global-ing.rs

Austrotherm


austroterm

Austrotherm, u Austriji poznat i priznat i na mnogim područjima jedini proizvođač izuzetno kvalitetnih izolacionih materijala, profila, polietilenskih proizvoda i ploča za unutrašnju gradnju, još od svog osnivanja 1953. god. uporno sledi svoju konsekventnu politiku kvaliteta i inovacija.

Preuzimanjem od strane Friedricha Schmida i pripajanjem sa Friedrich Schmid-Industrie-Holdingom, preduzeće je brzo preuzelo vodeću poziciju kada su u pitanju izolacioni materijali u građevinskoj branši.

Naša visoka svest o neophodnosti zadovoljavanja kvaliteta stekla je 1995. god. zvanično priznanje: Dodeljen nam je austrijski državni grb i to je istovremeno i čast, ali i obaveza da i ubuduće konstantno ispunjavamo najviše zahteve. Austrotherm je 27. maja 1998. god. dobio od ÖQS (austrijskog društva za upravljanje kvalitetom) priželjkivani ISO 9001-sertifikat. To nam je uspelo kao jednom od prvih proizvodjača izolacionih materijala u Austriji i time smo stekli jedno uvaženo priznanje za našu poslovnu filozofiju kada je kvalitet u pitanju. U najkraćem roku smo uspeli da ispunimo sve zahteve i pripremne radnje koje nam je ÖQS naložio, a koji su bili neophodni za dobijanje pomenutog sertifikata. Time su kod Austrotherma mogle "crno na belo" da se dokumentuju i kontinuirano sprovode godinama strogo obavljane kontrole kvaliteta. Naši klijenti (kupci) mogu biti uvereni da Austrothermovi proizvodi, kao i menadžment kvaliteta i servisa odgovaraju, bez izuzetka, standardima orijentisanim ka budućnosti.

Proizvodi koji su primereni očuvanju čovekove životne sredine, raznovrsnost orijentisana prema kupcima i naša konstantna usmerenost ka daljem razvoju - to Austrotherm smatra činiocima svog dugoročnog koncepta uspeha koji će imati i internacionalnu perspektivu. Jedan takav koncept obezbeđuju svojom maksimalnom angažovanošću svi naši saradnici među kojima je "Global inžinering" d.o.o.

www.austrotherm.com

                                                                                                                                                                          

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

green car technology