www.global-ing.rs

Isover


isover

Toplotna izolacija je zaštita okoline


To je obećanje našim kupcima, našim partnerima i naravno, našoj okolini. "Toplotna izolacija je zaštita okoline" moto je firme TEL-Mineralwolle AG i doprinos kvalitetu životnog prostora. Poverenjem u izolacione materijale ISOVER koji dolaze iz prirode i deluju njoj u korist. Toplotna izolacija ISOVER donosi ugodnost, štedi troškove grejanja i aktivna je zaštita okoline. Sami odlučujemo kojim ćemo putem krenuti, svesni da nećemo biti poslednji na zemaljskoj kugli.


TEL-Mineralwolle postaje ISOVER


Ljudi celoga sveta zbližili su se. Unutar Europske unije otvorile su se sve granice, promet robe još je slobodniji, ponuda izolacionih materijala još je veća. Sada nisu potrebni samo izvrsni proizvodi nego i prepoznatljivost jakih međunarodnih marki koje nude sigurnost i poverenje. Marke koje se razumeju i cene na svim jezicima sveta. Marke poput ISOVER-a.


ISOVER je najveći na svetu


Grupacija Saint Gobain, kojoj pripada i TEL-Mineralwolle AG, je najveći proizvođač izolacionih materijala od mineralne vune u svetu. Zato smo mi i naša međunarodna preduzeća odlučili da od 1. januara 2000. nastupamo pod zajedničkim imenom. ISOVER u celom svetu znači veću udobnost i manje troškove grejanja.

www.isover.rs
                                                                                                                                                                          

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

green car technology