www.global-ing.rs

Velux SrbijaVELUX je globalna kompanija utemeljena na viziji dnevne svetlosti, svežeg vazduha i kvaliteta života. U tim dobrobitima uživaju ljudi u milionima domova širom sveta.
Danas, više od 60 godina nakon postavljanja prvog VELUX krovnog prozora na jednoj školi u Danskoj, naša vizija je evoluirala, ali su temeljne vrednosti ostale iste one po kojima je živeo i prvi ih formulisao naš osnivač g. Villum Kann Rasmussen.

VELUX preporučuje kompletna rešenja

Kada razmišljate o svom potkrovlju i naročito krovnim prozorima, postoji puno detalja i informacija koje treba saznati i o njima razmisliti da bi se došlo do pravog rešenja.
Kako obezbediti dovoljno svetlosti i svežeg vazduha, kakav krovni prozor odabrati, kako ga ugraditi, kakve garancije nude proizvođači, kako se zaštiti od toplote u letnjim mesecima, kako regulisati količinu dnevne svetlosti koju želite u svom prostoru?
VELUX kompletna rešenja štede Vaše vreme a pritom ne morate brinuti o tome da li ste nešto zaboravili.
Svako VELUX kompletno rešenje sadrži sve proizvode koji su Vam potrebni da biste maksimalno uživali svom prostoru - krovni prozor, opšivku, termo i hidroizolacioni set, zaštitu od sunca i toplote.
Garancija za sve VELUX krovne prozore koji su ugrađeni sa termo i hidroizolacionim setom BDX je 10 godina.

www.velux.rs

                                                                                                                                                                          

Valid XHTML 1.0 Strict Valid CSS!

green car technology